En aften med højt humør og fede dansetrin.

 

Lørdag d. 9. sepember blev der afholdt høstfest for alle der ville fejre, at høsten var i hus. Stemningen var fra start af i top, og snakken gik mellem både yngre og ældre.

Forretten var i år en rejecocktail med brød, hovedretten var buffet med diverse slags kød og lækre salater. Desserten var i år brownie med is, og selvom vi ikke var gået ned på mad i løbet af aftenen, blev der serveret pålægsfad til natmaden.

Allerede under hovedretten var stemningen til en omgang “buggi wuggi”-dans, og da desserten hurtigt var blevet spist, blev der sat gang i dansegulvet. Vores faste DJ til høstfesten er efterhånden blevet kendt med hvad der sætter gang i en god fest i Vinde Helsinge, så de gode gamle sange blev med det samme sat på.

Ude foran huset var der sat telt op med borde og stole, til dem der i løbet af aftenen trængte til at sidde lidt ned. Og… ingen høstfest uden en sømblok, så den var naturligvis også sat frem, til stor glæde for mange.

Bestyrelsen vil gerne takke for den store opbakning til arrangementet, og vi gentager selvfølgelig succesen næste år d. 14. september 2024.

Se billeder fra høst- & sommerfesten her.