Bestyrelsen

I bestyrelsen for huset er:

Formand: Peter, tlf. 40 26 93 01

Næstformand: Jette, tlf. 22 56 10 35

Sekretær: Thomas, tlf. 23 48 31 25

Kasserer: Stefan, tlf. 60 47 52 82

Medlem: Simon, tlf. 51 23 68 73

Suppleant: Mads

Suppleant: Emil

 

 

Bestyrelsen for Vinde Helsinge Forsamlingshus er en aktiv bestyrelse der hvert år står for mange arrangementer.

Der arrangeres hver måned en madaften for lokale borgere, hvor folk samles om aftensmad og efterfølgende kaffe og dessert. Hver sommer afholdes også en sommerfest og ved høsttid en høstfest. Begge med musik og for lokale borgere der ønsker at have en god og festlig aften med hinanden. Bestyrelsen afholder også en aften med dilettant og dertil mad. Frivillige øver hele efteråret, for at kunne fremføre et sjovt og underholdende stykke, som plejer at trække mange til. Et par gange om året arrangeres også foredrag med spændende foredragsholdere. Her kan nævnes Mikkel Beha, Niels Willemose og Frank Erichsen (Bonderøven).

Der bliver også afholdt arrangementer for de lidt yngre. Til jul afholdes en gammeldags juletræsfest, hvor nisserne Tip og Thopper laver juleshow på scenen og danser om det kæmpestore pyntede juletræ med alle børnene. Der serveres selvfølgelig æbleskiver og varm kakao til alle ved de opsatte borde. Når fastelavn nærmer sig arrangeres en fastelavnsfest, hvor udklædte børn og barnlige sjæle er velkommne til tøndeslagning, sanglege og kåring af de bedste udklædninger.

Bestyrelsen er meget glad for, at der hvert år er en så stor opbakning til alle vores arrangemneter!  Har du selv interesse i at være med til at skabe et godt lokalliv, så er du mere end velkommen til at hjælpe til, eller blive en del af bestyrelsen for forsamlingshuset.