Find herunder alle vores nyhedsbreve. Du finder de nyeste øverst på siden.

December 2023

Velkommen til Vinde Helsinge Forsamlingshus’ 3. nyhedsbrev 2023.

Sidste nyt:

”Det er sørme – det sandt – december…” Vi er godt inde i december måned og har haft en forrygende Jule-uge. Tirsdag og onsdag var der i alt 230 deltagere til vores flæskestegs-madaftener, og der var ivrig kamp om at finde mandlerne i ris a la manden.

Søndag d. 10. december havde vi besøg af nisserne Tip & Thopper og 85 glade gæster og bestyrelsesmedlemmer, der dansede om juletræet, så nisseshow, spiste masser af æbleskiver og fik besøg af selveste julemanden, der havde slikposer med til alle børnene. Se billeder her.

Høng/Gørlev Bladet er blevet omdelt i lokalområdet og heri er vores kommende aktivitetskalender for 2024. Hvis du ikke har fået bladet i din postkasse, kan det blandt andet hentes på biblioteket, i områdets dagligvareforretninger og selvfølgelig i forsamlingshuset.

Kommende arrangementer:

Tirsdag d. 9. januar starter vi op med årets første madaften, hvor menuen vil være Mørbradgryde m/kartoffelmos + Dessert. Prisen i 2024 bliver 110,-/person – (halv pris for børn 5-12 år).

Ugen efter – torsdag d. 18. januar arrangerer vi et foredrag med Steen Andersen (kendt fra DK4), der hedder ”Skyd dyrene, det redder naturen” med mulighed for buffet først.

Mangler du lige en dejlig gave til den jagtinteresserede i familien, så er det jo en oplagt gave-ide at lægge en billet under juletræet. Læs mere om foredrag og tilmelding her.

Og så er der blot at ønske jer alle en rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår

Mvh. Bestyrelsen for Vinde Helsinge Forsamlingshus

November 2023

Velkommen til Vinde Helsinge Forsamlingshus’ 2. nyhedsbrev 2023.

Sidste nyt:

Vores nye hjemmeside har nu været helt oppe og køre i en måneds tid, og vi håber, at I har været inde og kigge nærmere på den.

Vi har afholdt 3 dilettant-forestillinger i forsamlingshuset. Den ene forestilling blev vist om eftermiddagen for kommunens pensionister købt af Centerforeningen, Rørmosecenteret. De 2 andre blev vist om aftenen over 2 lørdage med buffet først. I alt var der 230 personer, der overværdede forestillingen. Se flere billeder fra dilettant her.

Kommende arrangementer:

Det er snart december og vores berømte Jule-uge nærmer sig med lystige skridt. Forsamlingshuset bliver klædt i julens farver og der er julepynt, gran, kogler og nisser alle vegne. Allerede nu er der sat en masse julelys op foran forsamlingshuset.

Tirsdag d. 5. og onsdag d. 6. december er der madaften, hvor der serveres flæskesteg, kartofler, brun sovs, rødkål og ris a la mande. Til disse 2 madaftener er der allerede kommet 90 tilmeldinger om tirsdagen og 70 om onsdagen.

Jule-ugen slutter af søndag d. 10. med Gammeldags Juletræsfest for børn og voksne, hvor nisserne Tip & Thopper underholder på scenen i deres Nissebo og sammen med alle barnlige sjæle danser om det store juletræ. Rygterne siger at Julemanden også kommer forbi med slikposer… Om søndagen har vi allerede fået 43 tilmeldinger.

Til januar arrangerer vi et foredrag med Steen Andersen (kendt fra DK4), der hedder “Skyd dyrene – det redder naturen” med mulighed for buffet først. Læs mere om foredraget og tilmelding her.

Oktober 2023

Velkommen til Vinde Helsinge Forsamlingshus‘ 1. nyhedsbrev 2023.
Vi har nu fået vores nye hjemmeside op og køre, og håber at I har været inde og kigge nærmere på den.
Stor tak skal lyde til Line fra Æblemoster, der har assisteret med den grundlæggende opsætning.
Sidste nyt
Bestyrelsen har haft en arbejdsdag i forsamlingshuset, hvor der er blevet pudset/vasket vinduer og vindusfalser, vasket gardiner, fjernet spindelvæv under loftet, vasket lamper, vasket borde/stole og opdateret vores access-punkt.
Kommende arrangementer
Lørdag d. 28/10 + 4/11 opføres dilettant forestillingen “Bonde søger ægtemand”. Læs mere om stykket og billetbestilling her.
I december har vi vores hyggelige juleuge hvor der er madaften med flæskesteg m/sprøde svær, kartofler, brun sovs, rødkål samt ris a la mande til dessert både tirsdag d. 5/12 og onsdag d. 6/12
Søndag d. 10/12 er der Gammeldags Juletræsfest, hvor nisserne Tip & Thopper underholder både store og små.